Motivatie en afvallen

michelfit 04/10/2013 0

Motivatie en afvallen

Als je echt af wil vallen dan heb je motivatie nodig. Tijdens het afvallen zelf dien je ook gemotiveerd te blijven zodat je door blijft gaat tot je doel is bereikt. Ook daarna moet je niet meteen opgeven want

blijf jezelf motiveren

anders ben je snel weer terug op je oude gewicht. Het belangrijkste is dat je verantwoordelijkheid gaat nemen. Zorg er voor dat je zelf af wil vallen en dat je inziet wat de gevolgen zijn als je dat niet doet. Als

je er volledig achter staat is dat een mooi moment om te beginnen. Je moet stoppen met uitstellen, je moet het in een keer doen en niet zeggen het komt wel, maar staart gewoon! Je kunt er samen voor gaan, ga samen met iemand afvallen zodat je elkaar kunt motiveren om door te gaan, dat is van groot belang en dat zal er voor zorgen dat je meer kans hebt van slagen.

Tips voor motivatie

Je wil afvallen, je hebt overgewicht maar als je het uit  gaat stellen dan blijf je maar eten en val je niet af, je komt juist aan. Daarom dien je de knoop door te hakken en te starten met afvallen. Je moet inzien waarom je af wil vallen. Als je dat weet dan kun je er plezier in hebben want je hebt iedere keer een doel, yes weer een kilo er af. Je kunt er plezier in hebben om te sporten en om gezond te eten. Dat is van belang, want ook bewegen zal je goed doen en dan val je ook echt af.  Het is belangrijk dat je prioriteiten gaat stellen, wat wil je bereiken. Blijf ook focussen op je veranderingen, durf in te zien wat er is veranderd, ben trots op jezelf als er weer een kilo af is.

Het is belangrijk dat je zelf de motivatie hebt om af te vallen en dat je het niet doet omdat anderen het zeggen maar omdat jij het wil. Maak daar daarom nu tijd voor om eens goed over na te denken waarom je af wil vallen, hoe je dat wil doen en wat de gevolgen zijn als je de stap niet zet. Dit zal je waarschijnlijk doen inzien waarom afvallen wel belangrijk is. Maak daarom nu de keuze om af te vallen en maak gebruik van Fitness Geheimen dan kun je binnen twaalf weken een strakke buik trainen, is dat ook een van je doelen? Stap hier dan nu op over en starten maar!

Laat hier een reactie achter »