Iedereen heeft een Six Pack

michelfit 10/08/2013 0

Iedereen heeft een Six Pack

Je gelooft het misschien niet, maar van nature hebben we allemaal al een sixpack. Soms zie je hem niet omdat mensen er een laagje vet overheen hebben zitten. Daarom moeten we trainen en zorgen dat we onze sixpack weer zien! Het vetlaagje kun je niet alleen wegkrijgen door je buikspieren te trainen, je moet je hele lichaam trainen! Als je dat gaat doen dan worden de buikspieren vanzelf mee getraind en verdwijnt het laagje buikvet vanzelf.

Het is niet mogelijk om op maar een plaats vet te verbranden. Niet alle vetten in je lichaam zijn slecht want vetten kun je zien in als opgeslagen energie. De energie krijgt je door voeding en ook door drinken. Hoe meer energie je binnen krijgt, hoe meer je kunt verbruiken. Maar als je dat niet verbruikt wordt het in je lichaam opgeslagen, waaronder als vet.

Als je een strakke buik wil en je wil ook afvallen dan moet je een proces starten om af te vallen. Je gaat krachttraining doen en dan bij de grote spiergroepen, dat houdt in bij je benen, je billen, je borsten en de rug. Je wordt hier vanzelf strakker en slanker door, maar dat heeft tijd nodig! Zou je graag in twaalf weken weer een strakke buik willen? Je kunt dan nu op www.fitnessgeheimen.nl kijken welke oefeningen je kunt doen.

iedereen heeft een sixpack

Oefeningen voor een sixpack

Je kunt squats doen, dit zijn kniebuigingen en hurken. Lunges zijn ook goed voor je, dat is voorwaarts uitstappen. Je kunt deze oefeningen thuis doen voordat je gaat sporten en voordat je dus met de krachttraining begint. Je warmt hier meteen je spieren mee op. Je moet de oefeningen niet continu (de hele dag) herhalen, maar het gaat er om dat je ze met regelmaat doet, bouw het langzaam op.  Voordat je gaat sporten kun je de oefeningen doen, deze kun je ook tussen het sporten door doen. Ook na het sporten kun je de oefeningen nogmaals herhalen en dan zorg je er voor dat je extra spieren gaat trainen en dat is weer bevorderlijke voor het afvallen! Probeer het daarom zelf en train binnen twaalf weken jouw sixpack!

Laat hier een reactie achter »