Buikspieren trainen thuis

michelfit 28/07/2013 0

Buikspieren trainen thuis

Het trainen van de buikspieren gaat er voor zorgen dat je een mooie strakke buik krijgt. Er zijn dan buikspieroefeningen voor nodig en dan train je diverse delen van je buik. De buik wordt verdeeld in een paar onderdelen, de middelste buikspieren, de zijkant van je buik en de onderste buikspieren.

Middelste buikspieren thuis trainen

Als je aan de slag wil om je buikspieren te trainen kun je dat eenvoudig thuis doen. De spieren die je nu als eerste gaat trainen zijn je middelste buikspieren. Deze zijn heel belangrijk, ze moeten dan ook goed worden getraind. Neem er dan ook de tijd voor om deze spiergroep goed te trainen! Er zijn veel beginners die de keuze maken om alleen de middelste buikspieren te trainen. De andere spiergroepen komen later wel aan de beurt. Voor de middelste buikspieroefeningen kun je kiezen voor de crunch, sit-up en de V-up.

je buikspieren train je thuis

Zijkant van de buik trainen

De zijkant van de buik wordt vaak als tweede getraind. Als je een sexy platte buik wil dan dienen deze spieren ook goed getraind te zijn. De oefeningen die hierbij horen zijn gekruist, maar ook de zijwaartse crunch. Als je de zijwaartse spieren gaat trainen, dan zorgt dat voor een prachtige sixpack. Vergeet deze oefeningen daarom niet, want anders wordt het resultaat niet zoals je wil!

Onderste buikspieren trainen

Bij het trainen van de onderste buikspieren kun je denken aan de pulse up en de knee raises. Het is belangrijk dat je deze spieren ook gaat trainen voor het beste resultaat. Belangrijk is dat je bij het trainen van de buikspieren thuis ook echt de tijd gaat nemen. Haast je niet!

Buikspieren trainen thuis

Uitvoeren buikspieroefeningen thuis

Het uitvoeren van de buikspieroefeningen kost tijd. Je kunt hier  maar beter de tijd voor nemen zodat je voor een goed resultaat gaat. Het op een goede manier uitvoeren van de oefeningen is ook belangrijk! Wat is nu de beste manier? Om te beginnen adem je bij inspanning eerst uit en dan adem je bij ontspanning in. De buikspieren gaan dan branden. Je moet losse kleding dragen en je moet trainen in een koele ruimte. Een goede uitvoer van de buikspieroefeningen voor thuis heb je zelf in de hand. Voor het beste resultaat kijk je ook eens op http://www.fitnessgeheimen.nl/. Hier vind je de geheimen om je buikspieren tot een goed resultaat te brengen. Je kunt alles zelf, vanuit huis. Binnen twaalf weken kun jij een prachtige strakke buik hebben wil je dat ook? Maak die keuze dan vandaag nog wat dit gaat er voor zorgen dat je dankzij het thuis uitvoeren van buikspieroefeningen, een prachtig resultaat krijgt te zien.

Laat hier een reactie achter »